به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر توسعه همکاریهای بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) گفت: در این دوره، 881 اثر از 22 کشور آذربایجان، اردن، افغانستان، اندونزی، ایران، برونئی، بنگلادش، پاکستان، تاتارستان، ترکیه، روسیه، سریلانکا، عراق، عمان، فلسطین، فیلیپین، کنیا، لبنان، مالزی، مصر، ویتنام و هند دریافت شد.
غلامحسین حلوائی افزود: 450 اثر در حوزه آزاد و 431 اثر در پاسخ به چالشهای مطرح شده توسط نهادهای علمی و فناوری جهان اسلام بود که پس از طی مراحل غربالگری و ارزیابی، راهیافتگان به مرحله نهایی، در پایان فروردین 1402 به صورت آنلاین با یکدیگر به رقابت پرداختند و با رأی داوران، 6 برگزیده از کشورهای آذربایجان، ایران، لبنان و مالزی انتخاب شدند.
وی خاطرنشان کرد: آئین پایانی این دوره از رقابت ها، همانند دوره دوم رقابت، همزمان با نمایشگاه اینوتکس از 19 تا 22 اردیبهشت 1402 در پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
آقای حوائی افزود: در این دوره، به بهترین پژوهشگران زیر 30 سال در هر حوزه با عنوان آیندهسازان فرصت ویژهای برای حضور در مرحله نهایی و رقابت با سایر منتخبین اعطا شد.
بگفته وی، در آئین پایانی سومین دوره رقابت علمی کنز، برنامهها و فرصتهای مختلفی تدارک دیده شده است؛ منتخبین مراحل مختلف رقابت، میتوانند کانتری در پاویون بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در نمایشگاه اینوتکس داشته باشند و دستاوردهای خود را به بازدیدکنندگان نمایشگاه معرفی نمایند.
آقای حلوای گفت: در ایستگاه کنز، هم برگزیدگان دوره سوم رقابت آثارشان را ارائه میکنند، که هم فرصتی برای صاحبان ایدههای خلاقانه در نظر گرفته شده که میتوانند ایده های خود را روی سن رقابت که پخش زنده بینالمللی هم دارد به مخاطبین معرفی کنند و در آخر به ایدهای که بیشترین رأی مردمی را دریافت کند، جایزه نفیسی اهدا خواهد شد.
وی تصریح کرد: سومین دوره رقابت علمی کنز روز جمعه 22 اردیبهشت 1402 با اعطای جوایز برگزیدگان در مراسمی در اختتامیه نمایشگاه اینوتکس، به کار خود پایان میدهد.